Våra medlemmar

Peterson Packaging är en ledande skandinavisk pappers- och förpackningsleverantör. Vi utvecklar, producerar och marknadsför pappers- och förpackningslösningar till den skandinaviska marknaden.

Helheten är vad vi på Stora Enso Packaging alltid har i tankarna. Vilka varor du än packar i vår wellpapp så vill vi självklart att de ska nå fram i oskadat skick. Men vi ser även till helheten i en vidare bemärkelse.

Smurfit Kappa i Sverige är svenska marknadsledare inom förpackningar och produkter som ger våra kunder starka mervärden. Smurfit Kappa i Sverige täcker hela kedjan från papperstillverkning till design och produktion av säljande, praktiska och innovativa förpackningar och produkter i solid- och wellpapp.

DS Smith Packaging Sweden AB utvecklar, marknadsför och tillverkar förpackningar huvudsakligen av wellpapp. Våra förpackningar skall förbättra inpackning, hantering, transport och försäljning av produkter främst för svenskt näringsliv. Huvudkontoret ligger i Värnamo. Företaget har tre welldivisioner med fabriker i Värnamo, Järfälla och Mariestad.

SWIF

Besöksadress
Fleminggatan 7

Postadress
Box 22307, 104 22
Stockholm, Sweden

Telefon
+46 8 508 93 800

E-post
klas.elm@branschkansliet.se

© Copyright Svenska Wellpappföreningen 2021